2022-04-22 07:40:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Nyugodtabb időszak következik el az életedben

Napi horoszkóp április 22-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ne hagyd, hogy az apróbb konfliktusok komolyabb vitákká fajuljanak. Igaz ez, akár a munkahelyeden, akár a társaddal kapcsolatban. Persze, ha a nézeteltérés mélyebb gyökerű, akkor előbb-utóbb úgyis orvosolnotok kell. A Hold-Merkúr fényszöge segít ebben a napi horoszkóp szerint.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Akkor érezheted ma jónak a napodat, ha végre el tudsz feledkezni a terveidről, a munkádról, a nehézségekről általában. Ha egy kicsit sikerül belefeledkezned a létezésbe. Mert nagy szükséged van erre.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Fáradtnak érzed magad már kora reggel, de mégsem ez jelenti a legnagyobb gondodat. A belső kétség mar, nehezen tudod értelmezni a jelen helyzetedet, nem látod tisztán a célt. Egy jó barát segíthet legalább a tisztánlátásban.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold és a Merkúr fényszöge hat a mai napon, ami megkönnyíti, hogy beszélj az érzéseidről. Igazán boldogító estéd lehet, mert most őszintén meg tudsz nyílni valaki előtt, és ez könnyebbé teszi a lelked.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Kissé zűrzavaros napokat tudhatsz magad mögött: valahogy úgy érzed, semmi nem megy most úgy, mint azokban a bizonyos régi szép időkben. Van azonban valami, ami ma jobb, mint akkor. Gondolj a párkapcsolatodra!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nyugodtabb időszak következik el az életedben. Ha az utóbbi idők nyugtalansága, esetleg betegeskedés miatt lefogytál volna, akkor most könnyen visszapótolhatod az elveszett kilókat. Vigyázat, akkor is, ha nem akarsz hízni!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A mai napon képes leszel rá, hogy harmonikusabb viszonyt alakíts ki a környezeteddel. Érdemes ezért ezt a napot a kapcsolataid ápolására felhasználni, legyen szó üzletről, vagy társról. Egy-egy apróbb ajándékkal sokakat megfőzhetsz.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold és a Merkúr fényszöge még egy olyan bezárkózásra hajlamos személyt, mint te, is nyílttá tesz. Oszd meg benyomásaidat, érzéseidet a másikkal, és mondd el, ha bánt valami. Meglátod, a kimondással szertefoszlanak a félelmek.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nehezebben jutsz mostanában dűlőre a saját érzelmeidet illetően is, ennek következménye lehet a sok konfliktus a környezeteddel. Elsősorban a családtagjaid viselik nehezen a változásaidat. Ma rendet tehetsz a lelkedben!
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ingadozó hangulatba kerülsz a mai napon, ami miatt könnyebben felbosszanthatod magad. Igen, elsősorban saját magad, mert, ha belátással vizsgálod meg bosszúságaidat, akkor rájöhetsz, hogy mindennek te voltál a kiindulópontja.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Gyakran a félreértések okozzák azt, hogy vitákba bonyolódsz a környezeteddel. Minél pontosabban fogalmazod meg az érzéseidet, gondolataidat, annál inkább elkerülhetőek lesznek ezek a konfliktusok. Ne mérgelődj!
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ma nem tudsz megálljt parancsolni a gondolataidnak. Addig semmi baj, amíg azok kontrollált és racionális mederben haladnak. Ám, egyszer csak elérkezhet a pillanat, amikor már a fantasztikum birodalmába érkezel. Inkább beszéld meg valakivel!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: